Deluxe Häämatka Mauritiukselle

Deluxe häämatka Mauritiukselle 

Häämatkalla pääset kokemaan Mauritiuksen kahden parhaan hotellin yhdistelmän. 

Olemme valinneet teille alkuun Beachcomber Dinarobin-hotellin ensimmäiseksi 6 yöksi ja seuraavat 4 yötä Beachcomberin Royal Palm-hotellin.

Hotelli Royal Palm on luokiteltu Mauritiuksen parhaaksi hotelliksi, eikä ihme. Hotellin ensiluokkaiset palvelut ja henkilökunta luovat ylellisen ja rennon ilmapiirin lomaasi.  Hotelli sopii erinomaisesti hää- ja merkkipäivien viettoon.  

Matka alkaa Dinarobin hotellissa,  jossa pääset nauttimaan rennosti ylellisessä täysihoidossa (aamiainen, lounas ja illallinen). Ruokailuista voit nauttia hotellin upeissa a la carte ravintolassa sekä viereisen Paradis hotellin ravintoloissa. Voit siemailla lempijuomiasi hotellin eksoottisessa beach baarissa ja tyylikkäässä Le Mahogany-baarissa sekä kaikissa ravintoloissa sekä upean huoneesi terassilla (minibaari sis. hintaan)

Royal Palm hotellissa nautit myös täysihoidosta Mauritiuksen parhaimmissa a la carte ravintoloissa.

Molemmissa hotelleissa voit rentoutua upeilla valkohiekkaisilla rannoilla, pulahtaa uimaan turkoosiin lämpimään meriveteen tai uima-altaisiin tai nauttia moninaisista vesiurheiluista ja mielenkiintoisista retkistä. Päivisin voit meloa ja suppailla, meloa kajakilla, purjehtia, käydä snorklaus- ja lasipohjaveneretkillä, joogata, pelata tennistä tai vaikkapa vesihiihtää, kaikki sisältyy palveluun. Auringonlaskua ihastellessa voit siemailla trooppista cocktailia tai lasillista samppanjaa lämpimän illan syleilyssä. Molemmissa hotelleissa pääset nauttimaan trooppisten kylpylöiden upeista hieronnoista, jotka kuuluvat  myös matkan hintaan.

Matkalla koet myös Mauritiuksen  yhden päivän retkellä saaren huippupaikat, 7 värin kukkulan, rommitilan, jossa maistelet saaren maukkaita rommeja, herkuttelet saaren erikoisuuksia panoraamaravintolassa sekä pääset tutustumaan Port Louis pääkaupunkiin ja sen värikkääseen toriin. Tämä on häämatka, missä kaikki järjestyy toiveittenne mukaisesti ja te vain nautitte toisistanne ja monimuotoisista luksushetkistä.

Kuulostaako täydelliseltä häälomakohteelta? Mauritius kuuluu ansaitusti Intian valtameren paratiisikohteiden kärkeen.

Matka sisältää:

• Edestakaiset reittilennot Helsingistä (Turkish Airlines)

• Tilauskuljetukset lentokentältä hotelleihin ja hotellien välillä

* Yksityisretken, sis. vierailun 7 värin kukkulalla, rommitilavierailun tastingin kera, tasokkaan lounaan panoraamaravintolassa sekä vierailun Port Louisissa. Kesto: ½ päivää.

• Majoittautumisen Beachcomberin Dinarobin hotelliin 6 yötä Junior Suite

• All inclusive (3 ruokailua päivässä, juomat baareissa ja ravintoloissa sekä minibaari)

• Hääyllätyksiä hotellilla

  • pullo kuohuviiniä
  • 1h hieronta

• Majoittautumisen Beachcomberin Royal Palm hotellissa 4 yötä Junior suite

• Täyshoito (aamiainen, lounas, illallinen). Ei sis. juomia

• Hääyllätyksiä hotellilla

  • pullo samppanjaa ja trooppisia hedelmiä
  • 1h hieronta

Hinta: 4.417 Eur/hlö