Malediivit LUX*

Kuvankaunis LUX* South-Ari-Atoll sijaitsee paratiisisaarella Malediiveilla, jossa puhtaan valkoiset hiekkarannat kohtaavat matalia, kristallinkirkkaita vesiä. Hotelli alue valtaa koko Dhidhoofinolhun saaren ja sen klassiset malediivilaiset huvilat sijaitsevat paalujen päällä veden päällä ja palmujen keskellä, ja niistä on näkymät leveälle hiekkarannalle.

Ylellinen viiden tähden hotelli LUX* South Ari Atoll on ideaali kohde monelle häämatkalaisille ja onkin yksi parhaista valinnoista Malediivien all-inclusive-lomakeskuksiin. Se tarjoaa asiakkailleen päivittäisen snorklausvarusteiden, kajakkien, polkuveneiden ja snorklausretkien käytön. Voit sukellella trooppisten eläinten kanssa– mukaan lukien rauskut, merikilpikonnat, delfiinit ja valashait.

Ruokailun ystävät voivat valita illalliseksi jopa neljästä ravintolasta ja saada laajan valikoiman juomia, kuten virvoitusjuomia, teetä, kahvia, olutta, viiniä, mehua, kivennäisvettä, cocktaileja ja liköörejä. Asioiden yhdistämiseksi all-inclusive-paketti sisältää myös jooga- ja venyttelytunnin, pääsyn saunaan, höyrysaunaan, pulahdusaltaaseen ja kylpyläpuutarhaan.

Erittäin tyylikkäät olkikattoiset rantahuvilat ja -paviljongit ovat tyypillisiä Malediiveille, ja nykyaikaisissa veden päällä olevissa huviloissa on portaat, jotka johtavat suoraan laguuniin. Tilavissa kylpyhuoneissa on erillinen kylpyamme ja suihku – ja joissakin huviloissa on sisä-ulkokylpyhuoneratkaisu.

Matka sisältää:

• Lennot Helsinki – Male – Helsinki

• Maisemalento atollien yli vesitasolla Malen lentokentältä hotellisaarelle ja takaisin

• Majoittautumisen LUX* South-Ari-Atoll hotelliin

• Water Villa  – Luksus Bungalow veden päällä

• All-inclusive paketin

  • aamiainen, lounas, illallinen, välipalat, juomat (myös alkoholit), minibaari.

Kysy tarjousta: ilona@uniqueweddings.fi