Häät ulkomailla

Unique Weddings -Häät ulkomailla lämpimässä ilmastossa on nouseva trendi maailmalla.  -Voit koota kutsulistalle rakkaimmat läheiset ja järjestät huikeat juhlat, jotka jokainen häissä oleva muistaa aina.
Yritysperheemme yli 20 v kokemus matkailu- ja ravintola-alalta pohjautuu erilaisten kotimaisten sekä kansainvälisten tapahtumien ja matkojen sekä vihkimis-ja häämatkojen järjestämisestä ulkomailla.
Tarjoamme kokonaisvaltaisen hääpaketin räätälöitynä toivomustenne mukaisesti. Itse häätilaisuuden lisäksi järjestämme matkalle ohjeisohjelmaa kuten häitä edeltävän rennon tutustumisillallisen, häiden jälkeisen brunssin, päiväretkiä ja vierailuja mielenkiintoisiin matkailukohteisiin ja aktiviteetteja kuten viinitilavierailu tai katamaraaniristeily.
Hoidamme myös häävieraiden matkajärjestelyt kuten lennot, majoituksen, kuljetukset jne.
Häiden jälkeen voitte viettää häämatkaa kohteessa tai voimme järjestää sen myös muualle.

Siviilivihkiminen on suosituin vihkimistapa ulkomailla. Se voidaan järjestää vihkimiseen soveltuvassa paikassa kuten häänviettopaikassa rannalla, viinitilalla, kartanon puutarhassa, linnassa tai sen pihalla, näköalaterassilla tai vaikkapa kauniin pienen historiallisen kappelin edessä.

Paikalle tarvitaan kaksi todistajaa, mutta voimme myös järjestää todistajat paikalliseen tahon kautta. Vihkimisen voi räätälöidä oman näköiseksi ja siihen voi lisätä vihkivalat tai musiikkia. Unique Weddings hoitaa byrokraattisen puolen vihkimisestä.  Te tarvitsette alkuperäiset asiakirjat kuten esteettömyystodistuksen sekä syntymätodistuksen sekä kopion passista ja tietyissä maissa täytyy käännättää asiakirjoja paikalliselle kielelle (esim. Kreikka). Vihkimisestä saa virallisen todistuksen, mikä kirjataan maistraattiin.
Uskonnollinen vihkiminen onnistuu harvemmin ja riippuu vihittävän parin uskonnoista, mutta Espanjassa voi tilata suomalaisen ev.lut. papin vihkimään. Muissa maissa siviilivihkiminen on vaivattomampi tapa mennä naimisiin.

Hääpari voidaan myös vihkiä Suomessa Maistraatissa ennen matkaa. Tällöin paikan päällä järjestetään ainoastaan symbolinen vihkiminen, jonka voi suorittaa hääparin perheenjäsen tai ystävä. Häiden juhlapäivää pidetään hääpäivänä, vaikka virallinen päivä olisikin jokin toinen. Symbolinen vihkiminen voidaan suorittaa lähestulkoon missä tahansa paikassa. Joissakin hääpaikoissa on oma kappeli, joka voidaan vuokrata hääseremoniaan.

Teemme kaikki mahdolliset varaukset ja matkajärjestelyt hääparille, ja tarpeen tullen myös vieraille. Kustannukset vieraiden matkakuluista voi olla joko hääparin vastuulla, mutta yleisimmin hääpari tarjoaa hääjuhlan ja vieraat kustantavat omat matkat ja hotellin. 

Kaikki häät ovat kuitenkin erilaisia, joten budjetit vaihtelevat välillä suurestikin.
Ulkomailla samalla budjetilla voi saada enemmän palveluita sekä monipuolisemmat tarjoilut kuin Suomessa. Esimerkiksi Etelä- Euroopassa ruoka, juoma, kukat ja jotkut kauneudenhoitopalvelut ovat tyypillisesti edullisempia kuin Suomessa. 

Ei siis kannata säikähtää, maksaako häät maltaita ja miten kustannukset jaotellaan vaan ota yhteyttä ja löydämme varmasti juuri teidän tarpeiden mukaiset hääjärjestelyt.